Drie keer scheepsrecht

Posted on 30/06/2015 at 15:01 by Kim No Comment

Een nieuwe poging voor een spikkelmeisje uit drijflijnen.

Nadat we moesten besluiten met Abby niet te fokken vanwege de gezondheidsproblemen bij haar nestgenoten, en het verwoestende nieuws dat Fan zeer slechte heupen heeft en daardoor ook nooit een nestje zal voortbrengen, zijn we verder gaan zoeken.

Sinds wij Abby hebben is er een hechte vriendschap ontstaan met Lette van kennel From Lets Border. Samen met haar zijn wij op zoek gegaan naar een ideale match voor haar Fly, een teefje dat in 2012 geïmporteerd werd vanuit Wales. Fly haar vader is de beroemde Kemi Mirk van Kevin Evans, international supreme champion 2008 en finalist van de world trials in 2008 en 2011.

De vraag naar drijflijnen werd aan voldaan, nu nog een geschikte merle reu. En dat is nog geen gemakkelijke opgave. Ee reu uit drijflijnen , met een goede gezondheid en dan ook nog eens merle. Ga er maar aan staan. Maar na enkele maanden is onze zoektocht ten einde en hebben we gekozen voor Borders at work Sean. Zijn staat van dienst is indrukwekkend met een 2e plaats op het NK praktijk en reserve-Kampioen promotieklasse, en dat voor zo’n jonge hond van net twee jaar.

Fly is net loops geworden en zal binnenkort dus gedekt worden door Sean.
Voor meer informatie, zie de website van From Lets Border.

Leave a comment

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.